Sagtun
Innsiden av vår høvel
Vi har førstehånds kunnskap til prosessen fra råvarer til ferdig produkt.Vi høvler spesialprofiler etter kundens ønske. Har du en tegning, eller aller helst en prøve av profilen du vil ha laget, produserer vi selv de verktøyene som trengs for å høvle det du vil ha.

Med vår nye spesialhøvel kan vi lage panel, kledning og lister til både innvendig og utvendig bruk i henhold til standard eller en skreddersydd profil.

Vi hjelper deg som ønsker å erstatte eldre panel, eller har spesielle preferanser når det gjelder kledning. Vi kan levere de fleste spesialprofiler innen kledning. Kledningen kan selvfølgelig også leveres ferdig grunnet og malt

Ved renovering av et gammelt bygg ønsker man ofte å sette det tilbake i original stand. Send oss en tegning eller en prøve av kledningen/spesialhøvlingen så lager vi dette for deg.


Sagtun
Treverk på vei gjennom høvelen

Vi tilstreber oss å kunne tilby de produktene som kundene våre ønsker, uansett størrelse på bestillingen. I dag tilbys standardvarer av de store kjedene, men vi kan tilby mye mer!